27. apr 2020

Jätkuvalt lapitekke

Teatan, et vaatamata erakorralistele oludele vehib Õmblusmamsel ikka ja veel lapitekke teha. Hoolimata tõsiasjast, et kogu progressiivne õmblejaskond maskide vorpimise peale üle on läinud. Tehti minulegi vastavateemalisi ettepanekuid aga siis nägin, et koguni Lilli Jahiloo on oma maskibrändiga välja tulnud. No mida siis veel mina.... Tegelikult mõtlesin, et ostaks õige ühe disainermaski. Ma ei saa oma sissetulekute juures mitte kunagi lubada Lilli Jahiloo kleiti aga vast mask tuleks välja...  Kui kunagi veel teatrisse pääseksin, siis seoksin ette.
Aga lapitekkidest. Alates oma eelmisest postitusest on õmblusmamsel valmis saanud tervelt 15 lapitekki ja siin on neist tühine osa.
Roosa lambateki kolmas õde alustas aprilli algupoolel teed Inglismaale ja jõudis ka , tänu taevale, kohale. Sedavastu samal ajal USA- sse teele pandud pakikene on kadunud kui mutiauku. Ei ole nüüd kõige paremad ajad väljamaaga äri ajamiseks.

roosa lamba lapitekk

Üks mõnusalt öine öökullitekk.


lapitekkide müük

Lustaka poni lapitekk sai tehtud sellepärast, et hing ihkas miskit särtsakat ja rõõmsameelset.


lapitekk lastele, Õmblusmamsel

Pilvelamba lapitekk. Kõik need tekikesed on 120 x 80 cm suured ja muidugimõista puuvillastest kangastest.

käsitöö tekid


1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Suur,suur tänu kahe imeilusa teki eest.Ootamatult ruttu sain kätte. Küll kaksikud rõõmustavad. Kindlasti soovitan teid kõigile.