15. aug 2019

Seitse ühe hoobiga

Kui mitte ühe hoobiga, siis vähemalt ühe nädalaga. Põhjus oli pragmaatiline. Selgus, et minu beebitekivarud olid mõningase müügitegevuse tulemusel kokku kuivanud ja mul on jätkuvalt OÜ, mitte MTÜ. See tõdemus sundis tegudele. Et sõnu mitte liialt kulutada siis:
 Sinise esmaspäeva ja unelamba tekk. Esmaspäeva hommikul tahaks küll pisut kauem unelambaid silitada sest pühapäeva õhtul jälle kohmitsemine poole öö peale jäänud. Küllap ei ole Õmblusmamsel veel nii vana, et suudaks enne kukke-koitu ärgata.

lapitekkide müük


Uduroosa teisipäevatekk. Kusjuures lammas tekil ongi selline pehme ja pärisvillane. Hea beebil und oodates silitada.

roosa lapitekk


Lilleline kolmapäevatekk väikese rebasepoisiga. See lapitekk on küll nagu suveteraapia. Võtad keset novembrikuud välja, vaatad ja kohe läheb tuju heaks.


lapitekkide müük

Neljapäevane särtsakas punarebasetekk. Siinkohal värsked uudised moevallast. Kui veel aasta tagasi võis ütelda, et öökullid beebitekkidel on võitmatud, siis nüüd astuvad rebased pika sammuga öökullidele kannule.

lapitekkide müük


Maalähedane ja veidi tagasihoidlikum jänes Reede.

beebitekk, lapitekk lastele

Lustakalt laupäevane öökullitekk. Ei saa Õmblusmamsel mitte kuidagi öökullideta ja see eksemplar kukkus välja kohe eriti kenakene.


beebitekk, lapitekkide müük

Särtsakas pühapäevatekk öökull Ökuga. 

lapitekkide müük


Ja ongi nädal läbi ning igavuse üle Õmblusmamsel kurta ei saa.
Kõik tekikesed on beebimõõtu, 90 x 80 cm, puuvillasest kangast, mahulise vatiiniga, võimalikult nunnud ning praktilised. Praktilisuse koha pealt tegi üks klient mulle asja puust ja punaselt selgeks. Algul sobib lapitekk kasutamiseks nagu tekk ikka. Siis nagu kaisutekk sest veel kolme-neljaaastased armastavad ringi jalutada, tekike kaenlas. Edasi on lapitekike piisavalt kompaktne, et panna ta karbikesse: "Minu beebi kõige nunnumad asjad".
Jääb üle lisada veel kohustuslik sõnum: Lapitekid ootavad oma beebit!


2 kommentaari:

Malle ütles ...

Üks ikka ilusam kui teine! Valisin, mis ma valisin, oma lemmikut ei osanud välja valida.

OSSU ütles ...

Minu lemmik jänesetekk. Sügis tulekul.