27. dets 2018

Beebitekid ja unistused.

Jällegi on üks aastaring täis saamas Kätte on jõudnud aeg, kus teha kokkuvõtteid ning unistada unistusi uuteks aastateks...   Appi, kui pühalik!
Tegelikult on mul küll üks unistus. Iga aastaga kasvab ta suuremaks ja suuremaks, täpselt nagu lumepall. See on unistus suurest masinast. Saan suurepäraselt aru nendest mehikestest kes leiavad, et praegune masin pole piisavalt pirakas ning ego upitamiseks oleks vaja ikka suuremat ning võimsamat. Sama siin! Kuigi väiksema masinaga saab ju ka kuidagi hakkama ning suurel masinal on vastavalt suurusele vastav hind ning seda tasa teenida oleks paras katsumus. Aga siiski. Ah, kuidas ma selle suure masinaga ikka teeks ja möllaks, kihutaks ikka ühest lapiteki otsast teise!!!
Kuidas puutuvad suurde masinasse need väikesed lapitekid? Eks ikka niipalju, et need on pisikesed sammud suure masina suunas. Näiteks pisike sinine öökullitekk tegi koguni kolm sammukest edasi sest neid osteti kolm tükki korraga.

lapitekkide müük

Tegelikult on juhtunud nii, et sedatüüpi väike vankritekike on kujunenud selle aasta hitttooteks, juhul kui minusugune nanoettevõtja üleüldse hittidest kõneleda julgeks. Aja ökonoomsema kasutuse mõttes olen neid teinud kahekaupa ning kahekaupa need rebased mu juurest ära läksid. Jälle kaks väikest sammukest unistuse suunas! Seda tänu lapitehnikust kolleegi e-poele, kus ka Õmblusmamsli tööd kenasti esindatud on: http://www.mailisepood.ee

lapitekk lastele

Natuke on ka mõistetav, miks öökullid, rebased, koerad ja kassid Õmblusmamsli unistustevankrit veavad.  Esiteks olen ma püüdnud neid teha nii armsaid, kui ma vähegi suudan ehk siis nunnumeetriga koonerdatud pole. Teiseks on nad üsna tore ning praktiline kingitus vastse beebi sünni puhul: mitte väga kallid, puuvillased, masinpestavad (keetmist lapitekid muidugi ei kannata)

kingitus beebile

Ahjaa, lapitekikeste mõõdud on 90 x 80 cm ja alla kolmemeetrisest masinast enam ei unista. Kui unistada, siis ikka suurelt. :)

beebitekk

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Muidugi tuleb unistada suurelt ja teadagi, unistustel on kalduvus täituda! :) Sinu tekikesed viivad nunnumeetri absoluutselt lakke!

MO isetegemised ütles ...

See sinine öökull on niiii ime, ime ilus. Kõikide unustuste täitumist soovides ja Sinu tulihingelise fännina Sulle parimat soovides :)