24. nov 2013

Koosolek

Huvitav, mida need linnud dressipluusi seljal küll räägivad? Ilmselt ei kavatse nad minema lennata, muidu näeks dressipluus üsna mage välja. Linnukeste idee lendas ajakirja Käsitöö sügisnumbrist, kus nad hoopis poekoti peal istusid. Oleks tore teada, kui palju näputöötegijad ajakirjades olevate õpetuste järgi teevad. Sedasi, et: võta tükk seda karva kangast, lõika täpselt nii ja naa, traagelda ja toimeta, ning saad täpselt sellise asja. Ennast võin  nimetada ideekildude noppijaks ja täpselt juhendite järgimine ei kuku mul hästi välja.



Dressipluusi varrukal katsetasin õmblusmamsli logo prototüüpi.



Võluvalt roosa lapiseelik oli tegelikult mõeldud müügiks, aga oma väikese modelli seljast oli seda võimatu kätte saada. Koguni oli võimatu saada viisakat modellipilti, sest seelikuga modell läks suisa ülemeelikuks kätte.



Nüüd jääb üle mõtelda, kas võidab ema või ärinaine. Ilmselt tuleb hakata poistele õmblema, sest kõiki tüdrukulikke riidetükke tahab mu tütreke endale.


Lapiseelik on suurusele ( +/-)110, puuvillasest materjalist, moodsalt pikema sabaosaga. Igatahes moodustavad seelik ja dressipluus üsna võluva komplekti.

2 kommentaari:

Kadri Kivistik ütles ...

Nii armsad! Nagu ma ka külas käies dressika kohta ütlesin - et lausa võrratu! :) Ma juba mitu päeva ootasin uut postitust, ma tean, et sul neid asju veel näidata küll ;) Kalliralli! PS. Pane pealkirjasid ka ;)

Kuukirjutaja teeb ja toimetab ütles ...

Nii vahva on näha, et mõni ideekild ongi rakendust leidnud ja mööda ilma rändama asunud. Ise leidsin Käsitöösse selle linnukoti-idee ühelt lambivarjult. Usun aga, et neid on ikkagi vähemuses, kes niimoodi mõtteid kordavad ja kuklasse salvestavad ja siis hoopis ootamatul moel kasutavad. Sinu tegemised on väga inspireerivad ja usu - tahes või tahtmata jääb mõni mõte minugi kuklasse kinni. Palju head!