2. dets 2013

Dieedipidaja päkapikususs

Ilmselt igas kodus, kus lapsi või lapsemeelseid, on nüüdseks aukohal päkapikususs, kuhu lapsed midagi magusat ootavad. Kapsasupiga ei taheta leppida.  Tavaliselt on need sussid suured või veel suuremad. Suisa jõuluvanasaapad. Selline pirakas sussikene paneb vaesele tillukesele päkapikule moraalse kohustuse asi ikka pilgeni täita.  Jama on säält ühte kommikest taga ajada. Aga kui päkapikk ei taha, et pere end enne jõulu kommiks sööks, kui ta mõtleb mõningate inimeste figuurile ja hammastele, kui ta lihtsalt ei jaksa nii palju kommi vedada on ühe kommi päkapikususs üsna omal kohal. Pealegi on need sussikesed üsna armsad kuuseehted.


Sussikeste kõrgus on 10 cm. Punased on sametist, hallid linasest ja mõned neist saatsin Tartusse Lõunakeskuse jõululaadale. Nood on veel pisikese üllatusega.


Ilusat advendiaega!

1 kommentaar:

Kadri Kivistik ütles ...

Ahh tead - pika telefonikõne lõpuks teatas mulle abikaasa, et kes julgeb öelda, et ei saa olla meister! On ju neid torutöödemeistreid ja maailmameistreid ja õmblusmeistreid ja piparkoogimeistreid jne jne. Et meistritiitlit võib igaüks endale omistada ja keegi ei saa öelda, et pole :) Nii mõneski osas ju täiesti õigus. Ja kui keegi on meistritiitli meie hulgast ära teeninud, siis oled see sina :) Kallid! (PS. Kannatuse (ja kannatlikkuse) meistrid oleme nagunii :D).